Stedentrip Parijs

Daar wil iedereen wil naar toe, genieten van een stedentrip Parijs. Deze stad staat natuurlijk bekend als de stad van de liefde én om de Eiffeltoren. Er zijn erg veel musea te vinden en dan nog de Moulin Rouge. Is het tijd om eens lekker er op uit te gaan samen of met het hele gezin? Geniet dan van een stedentrip Parijs want dan ga je niets tekort komen! Bewonder zelf in de mooie lichtstad de Mona Lisa of ga naar de Champs d’Élysées.

Romantische stedentrip Parijs

Lekker even samen er tussenuit en genieten van een stedentrip Parijs. Het is niet voor niets de stad van de liefde en dat kun jij er samen gaan ervaren. Bezoek samen de Eiffeltoren, maak een boottochtje over de Seine of ga uiteten bij kaarslicht.

Bezienswaardigheden Parijs

Het eerste waar dat veel mensen aan denken bij een stedentrip Parijs is toch wel de Eiffeltoren. Wil je er gewoon naar kijken vanaf een afstand of wil je hem ook beklimmen? Als je voor de laatste optie gaat, dan ga je in ieder geval genieten van een erg mooi uitzicht over de stad Parijs. Als je dat hebt gedaan dan begint de trip pas net, want je zou ook een bezoekje kunnen brengen aan het mooie Louvre. Je vindt hier het populaire schilderij de Mona Lisa. Eigenlijk zou je je wel dagen kunnen vermaken in dit museum, het is er zo extreem groot! Wat nog meer de moeite waard is gedurende je stedentrip Parijs is Arc de Triomphe en Centre Pompidou.

Houd je van kunst?

Voor iedereen die van kunst houdt is er een mooie wijk genaamd Montmartre. Je kunt dan de basiliek bezoeken en deze ligt bovenop een heuvel. Je kunt in de wijk ook een zelfportret laten maken. Je vindt hier namelijk erg veel talentvolle kunstenaars. Ook leuk om een portret van samen te laten maken als herinnering aan de mooie stad.

Euro Disney met de kinderen

Bij Parijs denken veel mensen ook aan Euro Disney, dat mag dan ook zeker niet ontbreken. Maar het is dan wel aan te raden om een paar dagen langer te gaan. Dan kun je de stad bezoeken en bezichtigen en ook in Disney alles op je gemak bewonderen, want ook daar kun je je dag in dag uit prima vermaken en de kinderen ook, zeker weten!

Uiteten en Parijs

Gedurende je stedentrip in het mooie Parijs moet je echt een ontbijt nemen, een croissantje natuurlijk! Geniet dan van het Franse zonnetje en dan een lekkere bak koffie of thee erbij en de dag begint al helemaal goed. In de avonduren kun je heerlijk uiteten. Een lekker glaasje wijn erbij en genieten van het mooie uitzicht. In Parijs heb je ontelbare restaurantjes waar jij gedurende de hele dag vanaf de ochtend tot laat in de avond wat kan eten en drinken.

Wanneer ga je naar Parijs?

Het hele jaar door is het de moeite waard om de stad Parijs te bezoeken. Lekker shoppen, uiteten, uitgaan, wandelen, er is erg veel te zien. Als je liever niet in de grootste drukte gaat dan kun je beter voor of net na de zomermaanden komen, want dan is het juist erg druk omdat veel mensen dan weg kunnen vanwege de schoolvakanties. Laat je snel verrassen door deze mooie stad, het heeft jong en oud erg veel te bieden en je gaat er niets tekort komen.  

Boek nu uw stedentrip naar Parijs (click op de banner)